kontaktujte nás

Tel.: +420 222 254 562
Mobil: +420 602 386 756
E-mail: info@tandem.cz

Učte se sami!

Pro manažery, obchodníky, lidi v marketingu i jinde je tu nový zdroj, který jim poskytne informace z jejich oboru, a to dokonce ve dvojjazyčné variantě. Přichází Selflearning.


Nový projekt Selflearning.cz cílí na manažery, obchodníky, personalisty, markeťáky, ale i ostatní "bílé límečky", které zajímá jejich odvětví, osobní rozvoj a angličtina.  

Funguje to jednoduše - na webu selflearning.cz se zaregistrujete a potom už máte volný přístup k publikovaným článkům. Některé jsou odbornější, jiné psané lehčím perem. Dozvíte se v nich třeba jak řešit konflikt, jak se připravit na pracovní pohovor, jak se vyhnout syndromu vyhoření nebo jak si nachystat přesvědčivou obchodní prezentaci. Všechny články se vám po rozkliknutí zobrazí dvojjazyčně, takže si je můžete přečíst v angličtině (většinou jde o zdrojový jazyk) a, pokud si nejste jistí, mrknout na český překlad. 

Všechno zajímavé a důležité tak najdete na jednom místě. Nová slovíčka, která se v anglických článcích naučíte, pak můžete hned procvičit ve firemních jazykových kurzech Tandem.  

12. 10. 2015 20:53:31


Nejnovější články

Architektonická angličtina s Calvinem

I architekti musí jít s dobou aneb architektonická angličtina v akci. 

09.04.
Pokračovat »

Úspěchy AI semináře od Tandemu

Tandemovský AI seminář slaví další úspěchy a efektivně rozšiřuje výukové obzory stále více učitelům angličtiny z českých ZŠ i SŠ. A co konkrétně účastníkům přinesl?

13.03.
Pokračovat »

Journaling a učení jazyků

Je jedno z vašich novoročních předsevzetí začít se učit nový jazyk nebo se v nějakém zdokonalit? Pokud ano, přečtěte si náš článek o journalingu (deníčkování), které učení (nejen) jazyků může urychlit a usnadnit.

16.01.
Pokračovat »

Archiv článků

TOPlist