kontaktujte nás

Tel.: +420 222 254 562
Mobil: +420 602 386 756
E-mail: info@tandem.cz

Architektonická angličtina s Calvinem

I architekti musí jít s dobou aneb architektonická angličtina v akci. 


Angličtina pro architekty? No jasně, od Tandemu!

V naší jazykové škole máme lektorské specialisty z různých oborů a ani architektura není výjimkou. Američan Calvin s 18letou praxí se zaměřuje zejména na jazykové kurzy pro kreativce v oblasti architektury, ilustrace a grafického designu. Nejen že sám vystudoval obor architektury, ale také se 10 let věnoval grafickému designu, profesionálně pracoval jako reklamní ilustrátor a vedl kreativní prezentační a jazykové kurzy na FA ČVUT v Praze. U nás dlouhodobě učí v úspěšných firmách z oboru, jako je Atelier Saem nebo Studio Perspektiv, a navíc pravidelně pořádá workshopy v CAMP/IPR.

Proč by architekti měli ovládat (nejen) architektonickou terminologii v AJ?

Za každým kreativním projektem se skrývá sdělení, které je třeba předat. Každý obrázek sice sám o sobě příběh vypráví, přesto je často nutné jej ještě doplnit o podrobné vysvětlení. Kreativci potřebují odvahu a sebedůvěru, aby mohli vhodně sdílet své nápady a klienti mohli koncept přijmout. Bez ohledu na to, jak talentovaní nebo úspěšní ve skutečnosti jsou, vyjednávání s rodilými mluvčími může jejich sebevědomí značně snížit a vést od pochybností o sobě samých až k vlastní demotivaci – zejména když je třeba během procesu projektování předat důležité detailní informace.

Stále častěji je znalost angličtiny zárukou větších budoucích příležitostí, protože mezinárodní konkurence už se v dnešním globalizovaném světě stává normou. Profesionálové, kteří zdokonalují své vizuální, verbální a analytické dovednosti, zjišťují, že proces projektování je pak znatelně hladší, zapadá do časového plánu a vzniká při něm méně nedorozumění.

S čím vám náš lektor Calvin může pomoci?

„Jako lektor angličtiny pomáhám českým studentům rozvíjet se a překonávat své limity, aby jejich podnikání mohlo vzkvétat. Své specializované jazykové lekce přizpůsobuji oboru architektury jak slovní zásobou a frázemi potřebnými k procesu projektování, tak důrazem na gramatickou přesnost. Využívám přitom praktické metody vizuálního storytellingu a cíleného obsahu prezentací, aby se studenti naučili sdílet své myšlenky plynule a s větší sebejistotou. Díky tomu se všichni členové týmu mohou plnohodnotněji zapojit, snadněji navázat kontakt a kreativně zazářit bez ohledu na jazyk, který používají.“

Jaká témata lektor ve svých hodinách s architekty probírá?

  • Jednání s klientem
  • Analýza projektu
  • Popis tvůrčího procesu
  • Poskytování kritiky / přijímání zpětné vazby
  • Prezentace
  • Networking
  • Vyjednávání…

 

Umožněte i svému týmu prezentovat vaši firmu a domlouvat se se zahraničními klienty a partnery sebevědoměji a efektivněji. Rádi pro vás připravíme kurz architektonické angličtiny na míru – stačí se nám ozvat ZDE nebo na 222 254 562.

09. 04. 2024 18:24:25


Nejnovější články

Architektonická angličtina s Calvinem

I architekti musí jít s dobou aneb architektonická angličtina v akci. 

09.04.
Pokračovat »

Úspěchy AI semináře od Tandemu

Tandemovský AI seminář slaví další úspěchy a efektivně rozšiřuje výukové obzory stále více učitelům angličtiny z českých ZŠ i SŠ. A co konkrétně účastníkům přinesl?

13.03.
Pokračovat »

Journaling a učení jazyků

Je jedno z vašich novoročních předsevzetí začít se učit nový jazyk nebo se v nějakém zdokonalit? Pokud ano, přečtěte si náš článek o journalingu (deníčkování), které učení (nejen) jazyků může urychlit a usnadnit.

16.01.
Pokračovat »

Archiv článků

TOPlist