kontaktujte nás

Tel.: +420 222 254 562
Mobil: +420 602 386 756
E-mail: info@tandem.cz

Business Spotlight: Skvělý časopis k procvičení business angličtiny

Naši lektoři s časopisem pracují a velmi si ho pochvalují. Informace z časopisu se hodí jak pro lektory, tak i pro studenty. 


031793-031793

Časopis Business Spotlight je velmi užitečným pomocníkem jak pro studenty angličtiny, tak i pro jejich učitele.

Jak je Business Spotlight sestaven?

Každý článek je označen stupněm obtížnosti (easy, medium, advanced). Je možno se tudíž rychle zorientovat nejen podle témat, ale i podle potřebné úrovně. Články jsou velmi čtivé a aktuální. V textu najdete podtržená obtížná slovíčka, která jsou pod článkem vysvětlena i s českým ekvivalentem. Práce s časopisem je tedy jednodušší, student se nemusí zdržovat vypisováním a vyhledáváním nových slovíček.

9026-4505-business-spotlight-ukazka-magaziny-cz-05

Co vše v obsahu časopisu najdete?

Díky časopisu Business Spotlight si studenti rozšíří slovní zásobu,  pro zpestření jsou zde i krátké kvízy na gramatiku či nuance slovních spojení z firemního prostředí. Jedná se o opravdu živý jazyk, jakým se dnes běžně mluví v práci, nechybí ani malé žargonové okénko.

Články se dotýkají velmi zajímavých a aktuálních témat jak z oblasti řízení lidí a firem, tak nahlíží pod pokličku běžného chodu firmy. Přínosné jsou také články o coachingu i dalších firemních trendech. Business Spotlight nejen informuje, ale i poradí (např. Jak uspět při pracovním pohovoru). Nejde tedy jen o zlepšení angličtiny, ale o rozšíření obzorů ve světě práce. Co víc si přát?

12. 03. 2020 11:13:57


Nejnovější články

Úspěchy AI semináře od Tandemu

Tandemovský AI seminář slaví další úspěchy a efektivně rozšiřuje výukové obzory stále více učitelům angličtiny z českých ZŠ i SŠ. A co konkrétně účastníkům přinesl?

13.03.
Pokračovat »

Journaling a učení jazyků

Je jedno z vašich novoročních předsevzetí začít se učit nový jazyk nebo se v nějakém zdokonalit? Pokud ano, přečtěte si náš článek o journalingu (deníčkování), které učení (nejen) jazyků může urychlit a usnadnit.

16.01.
Pokračovat »

AI seminář pro učitele

Moje první setkání s AI aneb nový metodický seminář od Tandemu očima jedné z účastnic.

04.01.
Pokračovat »

Archiv článků

TOPlist