kontaktujte nás

Tel.: +420 222 254 562
Mobil: +420 602 386 756
E-mail: info@tandem.cz

In Company 3.0

Učebnice In Company 3.0 je aktuální vydání učebnice od nakladatelství Macmillan. Tyto učebnice jsou již od první edice zaměřené na firemní komunikaci v anglickém jazyce pro nižší a střední management. Učebnice může být studentům dobrým podkladem pro výuku komunikace u příležitosti interních jednání vedených v anglickém jazyce nebo styků se zahraničními klienty.


Výsledek obrázku pro In Company 3.0

Vydání Elementary je určeno pro ty, kteří s angličtinou na manažerské úrovni teprve začínají. Probírá témata pojicí se s úkoly, jež jsou pro nižší a střední manažery na denním pořádku, např.: umět se představit, vést small talk, domlouvat se po telefonu, business lunch, účast na konferenci a poradě, job interview, cestování a ubytování v hotelu, práce a volný čas.

Na úrovni Pre-Intermediate a navazující Intermediate se učebnice zaměřuje na komunikaci během zahraničních (nejen) služebních cest a  s nimi se pojicí osobní, telefonickou a e-mailovou komunikaci na vyšší úrovni, je zde také kapitola zaměřená na prezentaci a na jednání.

Učebnice Upper-Intermediate je soustředěna na prezentování společnosti zahraničním partnerům, popřípadě pak prezentaci interních plánů zahraničním manažerům.

Učebnice řady In Company vyhledávájí pro výuku manažerů nejen čeští lektoři angličtiny, ale zejména rodilí mluvčí.

Nejnovější vydání nabízí některé studijní materiály také v online podobě, je tedy možno studovat přes smartphone, tablet nebo počítač kdekoli na cestách.

My v Tandemu tuto řadu učebnic s úspěchem používáme a doporučujeme ji ostatním.

Autor: Ivana Suchomelová

14. 12. 2017 19:09:44


Nejnovější články

Architektonická angličtina s Calvinem

I architekti musí jít s dobou aneb architektonická angličtina v akci. 

09.04.
Pokračovat »

Úspěchy AI semináře od Tandemu

Tandemovský AI seminář slaví další úspěchy a efektivně rozšiřuje výukové obzory stále více učitelům angličtiny z českých ZŠ i SŠ. A co konkrétně účastníkům přinesl?

13.03.
Pokračovat »

Journaling a učení jazyků

Je jedno z vašich novoročních předsevzetí začít se učit nový jazyk nebo se v nějakém zdokonalit? Pokud ano, přečtěte si náš článek o journalingu (deníčkování), které učení (nejen) jazyků může urychlit a usnadnit.

16.01.
Pokračovat »

Archiv článků

TOPlist