kontaktujte nás

Tel.: +420 222 254 562
Mobil: +420 602 386 756
E-mail: info@tandem.cz

Praxe nás inspiruje: Největší chyby provázející firemní jazykové kurzy

Přichystali jsme pro vás dvoudílný seriál o chybách, ke kterým často dochází při výběru a konání jazykových kurzů ve firmách. Kurzy potom nejsou tak efektivní, jak by měly být, a přichází zklamání nejenom ze strany firmy a studentů, ale často i lektorů. 


Chyby děláme, s chybami se setkáváme – to je každodenní realita. Neměly by se však opakovat a v Tandemu jsme se zamysleli, jak se s nimi vypořádat. V mnoha případech to jde lehce, někdy jen stačí zlepšit vzájemnou komunikaci mezi jazykovou školou, HR oddělením a účastníky kurzu, jindy je zapotřebí se zamyslet nad tím, co od kurzů vlastně chceme. V následujících článcích si ukážeme, jak na to.

Vycházeli jsme z praxe a bezprostředních zkušeností organizátorů jazykových kurzů a lektorů podílejících se aktivně na výuce i ze zpětné vazby studentů.

Doufáme, že vám seriál pomůže, abyste se případných chyb vyvarovali, ať už jste student, firma, jazyková škola či lektor. Protože chybami se člověk učí :-). 

final_attitude_logo_small3_300


1. díl: „Cíle, očekávání a motivace při realizaci firemní jazykové výuky".

2. díl: „Firmy, jazyková škola a průběh kurzu"

09. 04. 2016 11:11:35


Nejnovější články

Architektonická angličtina s Calvinem

I architekti musí jít s dobou aneb architektonická angličtina v akci. 

09.04.
Pokračovat »

Úspěchy AI semináře od Tandemu

Tandemovský AI seminář slaví další úspěchy a efektivně rozšiřuje výukové obzory stále více učitelům angličtiny z českých ZŠ i SŠ. A co konkrétně účastníkům přinesl?

13.03.
Pokračovat »

Journaling a učení jazyků

Je jedno z vašich novoročních předsevzetí začít se učit nový jazyk nebo se v nějakém zdokonalit? Pokud ano, přečtěte si náš článek o journalingu (deníčkování), které učení (nejen) jazyků může urychlit a usnadnit.

16.01.
Pokračovat »

Archiv článků

TOPlist